2017. június 24-én és 25-én szórakoztató programokkal, játékokkal és nyereményekkel várja a tanévet záró diákokat idén is a Virágfürdő. Ahogy korábban, úgy a kitűnő tanuló általános iskolásoknak most is plusz ajándék is jár: nekik egyik nap sem kell belépőjegyet váltaniuk a strandra.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint a tanév utolsó hétvégéjén markáns hidegfront vonul át felettünk, ezért hűvösebb időre, viharos szélre és több csapadékra kell számítanunk. Bár a fedett fürdő számos szolgáltatással tudja biztosítani a vízi élmények széles körét, a programok szempontjából viszont jó, ha száraz és meleg idő, ezért a Virágfürdő vezetősége úgy döntött, hogy egy héttel elcsúsztatja a Tanévzáró Fesztivál időpontját. Szeretnék, ha június 24-25-énminél többen vennék igénybe a már hagyománnyá vált ajándékot: azok az általános iskolások, akik kitűnő bizonyítvánnyal büszkélkedhetnek, és ezt - vagy annak fénymásolatát -, valamint a diákigazolványukat is bemutatják, egész hétvégén térítés nélkül léphetnek be a strandra.

A vakációt ünneplő fesztiválon vasárnap programok is lesznek. Délután a kicsiknek játszóházat és a gyermekmedencében mozgásos játékokat szerveznek.

Természetesen egy fesztivál nem maradhat zene és tánc nélkül: fellép a NitaDance Club és az Ametiszt TSE, lesz aquafitness, a napot pedig habpartis diszkó zárja.

Június 18-án, vasárnap viszont megtartják a IV. Tanévzáró strandröplabda versenyt (RÖAK kupa - gyermek korosztályú vegyes csapatokkal)

- Verseny ideje: 2017. június 18. vasárnap 10.00 óra

- Résztvevők: a megye és a város általános iskolásai (2002. január 1. után
született játékosok, egy csapat 4 főből áll)

- Nevezési díj: NINCS!!!

- Lebonyolítás: a létszámtól függően később kerül kialakításra

- Díjazás: mindenkinek apró ajándék!

Aki indulni szeretne ezen a versenyen, bátran jöjjön le, ha nincs is csapata! Az egyedül vagy párosan jövők a helyszínen is alakíthatnak csapatokat.

9.15-9.45-ig a Virágfürdő bejáratánál lehet jelentkezni, ahol a nevezését leadhatja illetve, mint versenyző, ingyen mehet be a Virágfürdőbe.

Címkék: belépő, party, vakáció, Virágfürdő, buli, ingyenes, strandröplabda, olvasóink kérdezték