2017. március 20 és 26–a között nem fogad vendégeket az fürdő élmény- és termálrészlege. Ezen a héten kerül sor ugyanis az éves karbantartásra. Az uszoda, a szauna és a gyógyászati részleg szolgáltatása azonban ez idő alatt is zavartalanul elérhető. 

A karbantartási munkák során több mint 700 köbméternyi vizet engednek le és cserélnek a szakemberek. Elvégzik a medencetér alatt található tározók fertőtlenítését is, és kijavítják az esetleges burkolati hibákat.

Ekkor kerül sor a gyógyvizes medencék töltő és ürítő vezetékeinek, szerelvényeinek tisztítására is, hiszen a magas ásványi anyag tartalom folyamatosan leülepedik a szerelvényeken, vezetékeken.

A vendégek kényelme érdekében idén egyidőben kerül sor a két részleg karbantartására, így nem kell kétszer lezárni a közös légterű egységet és a munkák végeztével zavartalanul folyhat tovább a fürdőzés.

A gyógyászati kezeléseket a munkák annyiban érintik, hogy a medencefürdőt az újraindulást követően tudják használni a vendégek, de addig is van lehetőség kádfürdőre, amiben ugyan az a gyógyvíz van, mint a medencékben. 

A teljes körű karbantartás után a fürdő 2017. március 27-én várja minden részlegében vendégeit.

Címkék: szünet, karbantartás, 2017, virágfürdő, olvasóink kérdezték, kaposvár