Bár sokan nem számítanak rá, de előfordulhat, hogy éppen a karácsonyi időszak alatt betegszik meg valaki. A kaposvári orvosi ügyelet az Ezredév utcában szombaton, vasárnap és hétfőn, minden nap reggel héttől másnap reggel hétig várja a betegeket, azaz az ellátás folyamatos lesz.

A két ünnep között napközben az adott körzet háziorvosához kell fordulni. Délután négy és reggel hét óra között viszont ismét az Ezredév utca veszi át az ügyletet

A fogorvosi ügyelet csak az ünnep három napján lesz ugyanitt az Ezredév utcában reggel 8-tól délután 14 óráig.

Gyógyszertár az ünnepek alatt a Kossuth téren lesz nyitva reggel nyolctól délután négy óráig. A kórházi gyógyszertár 24-én délután négyig lesz nyitva, a többi napon ügyeletet tart.

Keddtől a hétközi nyitva tartási rend lesz érvényben mindenhol. Így a Nemzeti Adó és Vámhivatalnál, a Kormányhivatalban és a Kormányablakokban, valamint a Városházán a megszokot ügyfélfogadási rend szerint dolgoznak majd.

A kaposvári Virágfürdő 24-én és 25-én zárva lesz. 26-án normál nyitva tartással várják a kikapcsolódni vágyókat.

A kaposvári helyi autóbuszok szombaton szabad és munkaszüneti nap szernit közlekednek és az utolsó buszok délután három óra ötven perckor indulnak. Az azt követő két napban szintén szabad és munkaszüneti nap szerint járnak.

A Dél-Dunántúli Közlekedési Központ járatai szombaton szabadnap, vasárnap, munkaszüneti nap, hétfőn pedig a hét első munkanapját megelőző menetrend szerint közlekednek, viszont korlátozásokkal, amikről a buszpályaudvaron és a honlapon lehet érdfeklődni.

Címkék: ügyelet, gyógyszertár, karácsony, fogorvos, nyitva, zárva, közlekedés, olvasóink kérdezték, somogy, kaposvár