A mától 2017. december 9-ig érvényes menetrenddel a vasúttársaság célja, hogy az elmúlt évek európai uniós forrásokból elvégzett beruházásainak, pálya- és járműfejlesztéseinek előnyeit kiaknázva tovább javítsa hatékonyságát, még kényelmesebbé tegye a vonatozást.

A kialakított menetrendi struktúra újdonságai egyaránt érintik a budapesti elővárosi és a belföldi távolsági forgalomban közlekedő vonatokat, így a vasút egyre versenyképesebb és valóban vonzó alternatívát jelent az utazók számára.

Utazás előtt érdemes megtekinteni a vonatindulási időket a MÁV-csoport honlapján a menetrendi keresőben vagy a Vonatinfó mobiltelefonos alkalmazásban. Az új menetrend pdf állományként letölthető a vasúttársaság weboldalának belföldi utazás/menetrendek menüpontjából.

A nyomtatott menetrendkönyv pedig megvásárolható a MÁV-START fővárosi és vidéki személyes ügyfélszolgálati irodáiban. Tájékoztatást kérhetnek az utasok a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámán is, Telekom-hálózatból hívhatják a +36 (30) 499 4999-es, Telenor-hálózatból pedig a +36 (20) 499 4999-es számot.

Címkék: menetrend, olvasóink kérdezték, máv, változás