Egy pszichiátrián kezelt férfi ugyanis nem jelent meg a kötelező vizsgálaton és nem vette be a gyógyszereit sem. Emiatt agreszív lett és kutyájával együtt bezárkózott otthonába. A beteget végül az egyenruhások hozták ki a házból, az ebet pedig az állatvédőknek kellett elszállítani.


Fotók: Kutyatár EgyesületFotók: Kutyatár EgyesületFotók: Kutyatár EgyesületFotók: Kutyatár EgyesületFotók: Kutyatár EgyesületFotók: Kutyatár EgyesületFotók: Kutyatár EgyesületFotók: Kutyatár Egyesület
Fotók: Kutyatár Egyesület
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Előtte viszont megengedték a gazdának, hogy a mentőben elbúcsúzzon kedvencétől, amitől rögtön kezelhetővé vált a beteg. A keverékkutya várhatóan két hétig lesz a menhelyen. Addig, amíg a gazdája érte nem megy.

"A kutyának tényleg nagyon jó helye van, tehát tényleg nagyon jó gazdi, vélhetően a Rex a társa. Most is volt egy olyan pont, amikor bár vitték ki erőszakkal kellett kivinni, ellenállt, minden, de azzal teljesen tisztán képben volt, hogy a Rex mi lesz vele, attól félt, hogy elaltatják, szóval szerette volna tudni, hogy biztonságban lesz" - válaszolta stábunknak Boncz Edit, a Kutyatár Természet- és Állatvédő Egyesület elnöke.

Címkék: zavarodott férfi, kutyatár, kutya, mentő, tűzoltó, olvasóink kérdezték