A Csiky Gergely Színház KÖSZÖNJÜK NEKTEK, VELETEK VAGYUNK! címmel nagyszabású kampányt indított a minél szélesebb körű oltakozási hajlandóság növelése érdekében - tájékoztatta szerkesztőségünket egy közleményben a kaposvári teátrum.

"Most, amikor a koronavírus-járvány harmadik hullámában minden korábbi esetszámot fölülmúl a megbetegedések száma, a kaposvári teátrum menedzsmentje és társulata kiemelten fontosnak tartja, hogy fölhívja a figyelmet a frontvonalban dolgozók áldozatos, lelkiismeretes és kitartó munkájára, arra bíztatva minden előadó-művészeti szervezetet, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez.

Miután színházunk zárva tart, az elmaradt esti tapsokat a frontvonalban szolgálók elismerésére ajánljuk, ezért arra kérünk mindenkit, hogy a színházi előadások kezdeti idejében, azaz esténként 19:00 órakor közösen nyissunk ablakot, álljunk ki az erkélyre, és tapsoljuk meg azokat, akik a mindennapokban értünk és egészségünkért harcolnak. Ezt a célt hivatottak megjeleníteni a Kaposvár városában szerte látható óriásplakátok is. Legyenek főszerepben a frontvonalban dolgozók! Mindemellett a kampány ráirányítja a figyelmet az oltakozás fontosságára, hiszen csakis kellő átoltottsággal fékezhetjük meg a járványt."

OLTASSA BE MAGÁT ÖN IS!

Címkék: köszönet, teátrum, Csiky Gergely Színház, kampány, egészségügy, vakcina, koronavírus, Kaposvár, kultúra