Megkezdődtek a felújítási munkálatok a Kaposvári Liszt Ferenc Zeneiskola épületében - olvasható az intézmény Facebook oldalán.

Kaposvári Liszt Ferenc Zeneiskola

Megkezdődtek a felújítási munkálatok iskolánkban. Az 1911-es építésű... épület tetőszerkezete, vizesblokkjainak rekonstrukciója, a nyílászárók cseréje valamint a hangversenyterem klimatizálása nagymértékben hozzájárul az épület állagmegóvásához, valamint az általunk szervezett programok színvonalasabb megvalósításához. Jelenleg a bontási munkálatok zajlanak. Hálásak vagyunk Gelencsér Attila Országgyűlési Képviselő Úr, a Magyar Kormány és a Kaposvári Tankerületi Központ összefogásáért, hogy egy szebb, biztonságosabb intézmény várhatja szeptemberben a zeneiskola tanulóit és vendégeinket.

Az intézmény 100 millió forintot költhet a rekonstrukcióra, amelyet tavaly szavazott meg a parlament a térség országgyűlési képviselőjének javaslatára. Az összegből az épület tetőszerkezete, vizesblokkjainak rekonstrukciója, a nyílászárók cseréje valamint a hangversenyterem klimatizálása valósulhat meg. Ezek a fejlesztések nagymértékben hozzájárulnak az épület állagmegóvásához, amelyen 40 éve nem volt ekkora felújítás.

A munkálatok szeptemberben fejeződnek meg a tervek szerint.

OLTASSA BE MAGÁT ÖN IS!

Címkék: rekonstrukció, zeneiskola, felújítás, kultúra