Gyereknap alkalmából egész hétvégén várta a látogatókat a Bábszíntér társulata. Mozgó bábokkal, játékokkal, programokkal és a megújult játszótérrel várták a gyermekeket a Vaszary parkban. Szombaton sok család tett látogatást a megújult városrészen, vasárnap viszont a rossz idő miatt le kellett mondani a tervezett programok nagy részét, hiszen a jelenlegi járványügyi szabályozások szerint csak szabad téren lehet programokat szervezni.


Látogatók a Bábszíntéren szombat délutánLátogatók a Bábszíntéren szombat délutánLátogatók a Bábszíntéren szombat délutánLátogatók a Bábszíntéren szombat délutánLátogatók a Bábszíntéren szombat délutánLátogatók a Bábszíntéren szombat délutánLátogatók a Bábszíntéren szombat délután
Látogatók a Bábszíntéren szombat délután
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A Bábszíntér társulat idei évadáról és az elkövetkező időszakról is kérdeztük Pályi János művészeti vezetőt, akitől megtudtuk, hogy monstantól kedzve minden szombat délutánjára terveznek valamilyen programot a Vaszary parkba. Lesz cirkusz színház, bábjáték, komolyzenei és népzenei előadás is. A jelenlegi járványügyi előírásoknak megfelelően csak szabadtéri programok várhatók.

A Bábszíntér új évada valószínűleg szeptemberben indulhat el. Ha addig nem lesz lehetőség a beltéri előadásokra, akkor október végéig olyan programot állítanak össze a szervezők, amely szabadtéren is bemutatható lesz.

Címkék: Vaszary park, bábszíntér, előadás, Kaposvár, kultúra