Az Együd Árpád Kulturális Központ a közelmúltban elnyerte a Családbarát Szolgáltató Hely tanúsító védjegyét, amely olyan minősítési lehetőség a pályázó szolgáltató helyek számára, amelynek elnyerésével a tanúsítvány birtokosa hiteles és minőségi értékelést kap a családbarát működésről. 

A Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. a Családbarát Hely tanúsító védjegy (CSBHTV) létrehozásával mindenki számára kiszámítható minőséget jelentő tanúsítási rendszert dolgozott ki. Ez a védjegy bizonyítja a munkavállalók és a szolgáltatást igénybe vevők számára, hogy a védjegy tulajdonosa családbarát szemléletű, azaz családbarát szolgáltatást nyújt, mely egyúttal a szervezet társadalmi felelősségvállalását is igazolja.

null

A tanúsítvány elnyeréséhez egy auditon is meg kellett felelnie az Együd Árpád Kulturális Központnak. Többek között az akadálymentes közlekedés biztosítása, a gyermekeknek szóló programok, gyermekek számára fenntartott játszóterület, a családok számára szervezett programok voltak a fő vizsgálati szempontok, melyeknek az intézmény megfelelt.

Az Együd Árpád Kulturális Központ így elnyerte a Családbarát Szolgáltató Hely tanúsító védjegy bronz fokozatát.

Címkék: Családbarát Szolgáltató Hely, tanúsítvány, Együd Árpád Kulturális Központ, kultúra