Közülük csaknem 100-an nyelvvizsga hiányában ma nem vehették át diplomájukat. A mai ünnepségen kiemelték: jövőre a műszaki képzés is elindul az egyetemen amelynek léte összefonódik a városéval.

A mai diplomaosztón az Agrár- és Környezettudományi Kar 38, a Gazdaságtudományi Kar 61, a Rippl-Rónai Művészeti Kar 109, míg a Pedagógiai Kar 270 oklevelet adott át végzős hallgatóinak.

Tekintsék meg a diplomaosztóról készült kommentár nélküli videónkat!

A diplomaosztón immár harmincnyolcadik alkalommal avatták fel a doktori fokozatot nyert doktorjelölteket.

Állattenyésztési tudományok tudományágban doktori fokozatot kapott:

Bagóné Vántus Viola
Chiara-Carmen Celia 
Dr. Szabóné Rajli Veronika
Mikó Annamária
Tischler Annamária

Gazdálkodás- és Szervezéstudományok tudományágban doktori fokozatot kapott:

Bodrogai László Anzelm
Devesh Singh
Dinara Aliyeva
dr. Süth Miklós
Gyalog Gergő Sándor
Harshavardhan Reddy Kummitha
Sipiczki Zoltán

Gazdálkodás- és szervezéstudományok tudományágban habilitált doktori címet kapott:

Pató Gáborné Dr. Szűcs Beáta, egyetemi docens (Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kar)

A Rippl-Rónai Művészeti Kar 2012-ben alapította meg kari díját, az Artcadia-díjat, mellyel a Kar életében végzett kiemelkedő szakmai, oktatói és alkalmazotti tevékenységet, illetve a kimagasló teljesítményt nyújtó hallgatók munkáját ismerik el. Az elismerés oktatói tagozatát Károly Sándor Áron DLA egyetemi docens, az alkalmazotti tagozatát Gálné Bierer Juditkari titkár, míg a hallgatói tagozatát ebben az évben Peck Arnold képi ábrázolás BA szakos hallgató vehette át.

A Gazdaságtudományi Kar néhai dékánjának emlékére a Baka József Szakkollégium alapította meg Balogh László-díjat, a hallgatói szavazatai alapján idén Dr. Kőműves Zsolt egyetemi docens érdemelte ki az elismerést.

 

Életmű Díjat kapott Dr. Kovácsné Nagy Ibolya mesteroktató, Kari Díjat vehetett át oktatói tagozaton Dr. habil. Kovács Zoltán egyetemi docens, pedagógus tagozaton Lévai Edit gyakorlatvezető gyógypedagógus, míg alkalmazotti tagozatban Földvári Aranka bér- és munkaügyi osztályvezető. A tanulmányi és közösségi munkáért, a példamutató és kötelességtudó magatartásáért hallgatói díjat érdemelt ki Patak Flóra és Magyar Éva.

A pénteki oklevélátadó ünnepségen Prof. Dr. Szávai Ferenc rektor átadta a rektori tisztségét jelképező láncot Prof. Dr. Kovács Melinda kinevezett rektornak, aki július 1-től lép hivatalba.

Címkék: végzősök, diplomaosztó, hallgatók, Kaposvári Egyetem, kultúra