A magyar gyermekirodalom egyik legkiemelkedőbb alakjához olyan örökzöld mesék köthetők, mint a hétfejű tündér, a Szegény Dzsoni és Árnika vagy a Berzsián és Dideki. A könyvtárban kiállított paravánokon és a tárlókban színes történetek, érdekességek, fotók és kéziratok sorakoznak.

A Takáts Gyula Megyei és Városi Könyvtár gyermekkönyvtárában berendezett interaktív kiállítás egyénileg a könyvtár nyitvatartási idejében, csoportoknak pedig egy bejelentkezést követően látogatható szeptember 28-ig.


A vándorkiállítás szeptember 28-ig tekinthető megA vándorkiállítás szeptember 28-ig tekinthető megA vándorkiállítás szeptember 28-ig tekinthető megA vándorkiállítás szeptember 28-ig tekinthető megA vándorkiállítás szeptember 28-ig tekinthető megA vándorkiállítás szeptember 28-ig tekinthető megA vándorkiállítás szeptember 28-ig tekinthető megA vándorkiállítás szeptember 28-ig tekinthető megA vándorkiállítás szeptember 28-ig tekinthető megA vándorkiállítás szeptember 28-ig tekinthető megA vándorkiállítás szeptember 28-ig tekinthető megA vándorkiállítás szeptember 28-ig tekinthető meg
A vándorkiállítás szeptember 28-ig tekinthető meg
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: gyermekirodalom, Lázár Ervin, mese, könyvtár, kiállítás, kultúra, Kaposvár