A legyen a feleségem egy fergeteges vígjáték Kovács Patríciával, Nagy Sándorral, valamint Gálvölgyi Jánossal a főszerepben. Ezzel az előadással indul a Szivárványos Nyári Esték rendezvénysorozat Kaposváron.

A programok évről-évre egyre fontosabb helyet foglalnak el a város kulturális életében.

- Ezzel a nyári színházi programsorozattal egy olyan hiányt is tudunk pótolni, hogy azok a nézői igények, amik jelentkeznek ebben az időszakban, azokat ezzel a programsorozattal ki tudjuk szolgálni - mondta Szalay Lilla, az Együd Árpád Kulturális Központ igazgatója.

A műsort Török Tamás művészeti vezető állította össze. Öt könnyed, igazi nyári darabokon szórakozhat majd a közönség.

null

- Ez az első olyan év, amikor sokszereplős darab van az öt előadáson. 50 színész és zenész fog részt venni, tehát egy teltebb színpadképet kapunk, hiszen a régi helyszínen fel sem férne ennyi ember - tette hozzá Török Tamás, a Szivárványos Nyári Esték művészeti vezetője.

Júliusban csütörtökönként folytatódnak az előadások. A "Csárdáskirálynő" nagyoperetten kívül ABBA válogatásokat énekel majd Polyák Lilla és Janza Kata, de "A Miniszter félrelép" című bohózatatot is meg lehet majd tekinteni, Gregor Bernadettel és Gesztesi Károllyal a főbb szerepekben.

A hónap végén pedig a "Színházkomédiát" tűzték műsorra, amelyben egy színház kulisszatitkai mögé leshetnek be a nézők.

A kaposvár kártyával rendelkezők jelentős, 40 százalékos kedvezménnyel tudnak várásolni jegyeket az előadásokra.

A részletes programért kattintson ide.

Címkék: Szivárványos Nyári Esték, beharangozó, program, kultúra