Fergeteges fesztiválhangulat, megható és meghitt pillanatok jellemezték Dánielfy Gergő és az Utazók szombati kaposvári lemezbemutató koncertjét. A Kaposvári Egyetem hallgatója egykori diáktársáért, a súlyos daganatos betegséggel küzdő Germán Melindáért lépett színpadra a Nément Antal Színművészeti és Kulturális Központban.

- Megtiszteltetés, hogy Kaposváron mutathatjuk be elsőként nemrég elkészült lemezünket. Köszönöm a Kaposvári Egyetemnek ezt a nagyszerű lehetőséget. Sosem felejtem el hogy minden innen indult - ezekkel a szavakkal köszöntötte Dánielfy Gergő a résztvevőket.

Az esemény nem pusztán az igényes muzsikáról, hanem a segítségnyújtásról, a szolidaritásról is szólt. A koncert ingyenes volt, ám a helyszínen bárki támogathatta Kaposvári Egyetem egykori hallgatóját, Germán Melindát, aki súlyos daganatos betegséggel küzd. Egy dal, a Higgy magadban című szerzemény pedig kifejezetten Melindáért szólt szombaton este a Németh Antal Színházművészeti és Kulturális Központban.

Hallgatótársáért zenélt Dánielfy Gergő és az Utazók

Hallgatótársáért zenélt Dánielfy Gergő és az Utazók http://www.ke.hu/kezdolap/hirek/1584-hallgatotarsaert-zenelt-danielfy-gergo-es-az-utazok ==================== Kaposvári Egyetem Facebook: https://www.facebook.com/kaposvariegyetem Instagram: https://www.facebook.com/kaposvariegyetem twitter: https://twitter.com/KEgyetem LinkedIn: https://www.linkedin.com/school/kaposvaruniversity ==================== Fergeteges fesztiválhangulat, megható és meghitt pillanatok jellemezték Dánielfy Gergő és az Utazók szombati kaposvári lemezbemutató koncertjét. Egyetemünk hallgatója egykori diáktársáért, a súlyos daganatos betegséggel küzdő Germán Melindáért lépett színpadra a Nément Antal Színművészeti és Kulturális Központban.

A helyszínen közel 80 ezer forint adomány gyűlt össze, emellett sokan átutalással támogatták a Kaposvári Egyetem egykori hallgatójának gyógyulását.

Az adományt átutalással a következő bankszámlaszámra várják, a megjegyzés rovatba "Germán Melinda" nevét írják. OTP Bank Zrt. 11743002-20139641

Címkék: utazók, dánielfy gergő, jótékonyság, koncert, kultúra