- Mi, kaposváriak az építkezésekre, a fejlesztésekre, a személyes és közösségi gyarapodásra kívánunk koncentrálni - fogalmazott az ünnepi közgyűlésen Szita Károly.

Kaposvár polgármestere a Németh István Program kapcsán azt is hangsúlyozta: a városlakók olyan léptékű fejlesztést indíthattak el, amilyenre Kaposvár történelmében még nem volt példa és amelynek köszönhetően a megyeszékhely polgárai valóban európai életminőséget biztosíthatnak önmaguknak.

A polgármester ugyanakkor az ünnepi közgyűlésen az örömök mellett a gondokról, a derűs jövőképet beárnyékoló migrációs helyzetről is szólt, hozzátéve, hogy jobb megelőzni a bajt, mint utólag kétségbe esve menteni a menthetőt.

- Az igazi érték nem a falakban rejlik, hanem a családokban, a kapcsolatokban, a barátságokban, a közösségekben. Az egészségben, a boldogságban és a biztonságban - mondta Kaposvár polgármestere.

45 év után idén második alkalommal több kaposvárinak is díszpolgári címet adományozott a megyeszékhely képviselő-testülete. A város napi ünnepi közgyűlésen a Kaposvári Villamossági Gyár gazdasági igazgatója, a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Varga József, valamint a Videoton Elektro-Plast Kft. korábbi ügyvezetője, Gerber András vehette át Kaposvár legrangosabb elismerését.

Nézzék meg a díszpolgárok köszöntőit is!

Rajtuk kívül Kaposvár Szolgálatáért kitüntetést 15-en, Pro Urbe kitüntetés 4-en, Az Év Sportolója és egyesülete díjat pedig összesen hárman kapták meg. A díjazottak teljes névsorát ide kattintva érhetik el

Alább pedig vissza is nézhetik az ünnepi közgyűlést teljes egészében!

Ünnepi közgyűlés a város napja alkalmából

Uploaded by KaposPont on 2018-01-21.

Címkék: gerber andrás, varga józsef, ünnepi közgyűlés, szita károly, kultúra