A Kaposvárról indult színművész, Csányi Sándor hamarosan egy önálló esttel jelentkezik. Az egyszemélyes vígjátékban azt a kérdést boncolgatja, hogy vajon "Mit akar a nő?"

Náray Erika is fellép még májusban. A művésznő az idén 100 éve született Ella Fitzgeraldra, a jazz nagyasszonyára emlékezik koncertjén.

- Az a célunk, hogy a színházi uborkaszezonban is jobbnál-jobb programok várják a közönséget a Szivárvány Kultúrpalotában - mondta a programokat ismertető, mai sajtótájékoztatón a Szivárványos Nyár névre keresztelt sorozat művészeti vezetője.

Török Tamás azt is hozzátette: idén is rendkívül színvonalas előadásokat láthat a közönség.

null

Júniusban és júliusban 3 színházi előadást láthat a közönség. A hölgy fecseg és nyomoz, a Tortúra és a 8 nő című darabokat. A művészek között 4 Kossuth-díjas is színpadra lép: Vári Éva, Pászor Erzsi, Hernádi Judit és Gálvölgyi János.

Az előadásokat idén a Szivárvány Kultúrpalotában játsszák, a szentjakabi régészeti feltárások miatt.

- Az alapvető gondoltunk volt, hogy azokat a nézőket akik ezt már megszokták és várják minden évben, ne hagyjuk nyárra színházi előadás nélkül. A Szivárvány Kultúrpalota pedig méltó helyszíne lesz a programoknak - tette hozzá Szalay Lilla, az Együd Áprád Kultúrális Központ igazgatója.

Az előadásokra nemcsak helyre szóló jegyeket, hanem bérleteket is lehet vásárolni.

Címkék: szentjakabi nyári esték, szivárványos nyár, színház, kultúra, kaposvár