A tárlatnak helyet adó Fő utcai Szín-Folt Galériába Magyarországon kívül Svédországból, Ausztriából, Szlovákiából, Szerbiából és Romániából érkeztek festmények, grafikák, tusrajzok, reliefek, textilek, s egyebek mellett kerámiák is, a munkákat hivatásos és műkedvelő kategóriában díjazzák.

Szabó Károly Attila, tárlat szervezője elmondta: a legfeljebb 10-szer 10 centiméter nagyságú műtárgyak témája szabadon választható volt: a virágcsendéletektől kezdve a tájképeken át az aktokig számos figyelemre méltó alkotás született.


Nézzék meg képeinket a tárlatról!Nézzék meg képeinket a tárlatról!Nézzék meg képeinket a tárlatról!Nézzék meg képeinket a tárlatról!Nézzék meg képeinket a tárlatról!Nézzék meg képeinket a tárlatról!Nézzék meg képeinket a tárlatról!Nézzék meg képeinket a tárlatról!Nézzék meg képeinket a tárlatról!Nézzék meg képeinket a tárlatról!Nézzék meg képeinket a tárlatról!
Nézzék meg képeinket a tárlatról!
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A kaposvári kiállítást Lengyel János, a Somogyi Hírlap főszerkesztője és Oláh Lajosné, Kaposvár alpolgármestere nyitotta meg, ahol a Munkácsy-díjas Szabados Jánost is köszöntötték 80. születésnapja alkalmából.

A miniatűrök május 24-ig láthatóak a somogyi megyeszékhelyen, majd azokat az őszig Székesfehérváron, Siófokon és Balatonmáriafürdőn is bemutatják.

Címkék: Szín-folt galéria, miniatűr, kiállítás, kultúra