A város elhatározása és a kormány döntése alapján immáron nem csak a tervezési és kutatási, hanem a kivitelezési munkák is megkezdődnek. A mai naptól a színház területe munkaterület, a kivitelező megkezdi a felvonulást és a bontási majd építési munkákat.


a fotókat Kisspista - Kellékes Facebook oldalán leltüka fotókat Kisspista - Kellékes Facebook oldalán leltüka fotókat Kisspista - Kellékes Facebook oldalán leltüka fotókat Kisspista - Kellékes Facebook oldalán leltüka fotókat Kisspista - Kellékes Facebook oldalán leltüka fotókat Kisspista - Kellékes Facebook oldalán leltük
a fotókat Kisspista - Kellékes Facebook oldalán leltük
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Ugyanakkor a bontással járó előkészületek már november elején elindultak. Első lépésként elbontásra került a “Táncoló pár” c. Zsolnay szökőkút, majd december eleje óta a szerkezeti feltárások, a festőrestaurátori és a kőszobrászati kutatások folynak az épületben.

A Városháza ígérete szerint időszakosan tájékoztatni fogja a közvéleményt az építkezés előrehaladtáról és lehetőséget biztosít majd előre egyeztetett időpontokban az építkezés megtekintésére is.

A kivitelezés befejezésének tervezett időpontja 2018 utolsó negyedéve.

Címkék: kivitelezés, felújítás, teátrum, Csiky Gergely Színház, kultúra, Kaposvár