A Virtuózok népszerű tehetségkutató új évadának fiatal nyertesei idén ősszel felejthetetlen élményt ígérnek. A Filharmónia Magyarország szeretettel várja közönségét a Virtuózok sokszínű, élményt nyújtó hangversenyén!

A Szivárvány bérlet további hangversenyein bemutatkoznak a Fischer Annie ösztöndíjasok ifjú tehetségei is, akik szólóban és együtt is játszanak.

De ebben az évadban itt lesz Miklósa Erika is, aki Mozart Varázsfuvolájának Éj királynőjeként a világ összes jelentős színpadán fellépett, Londontól Párizsig, Münchentől New Yorkig. A Kossuth és Liszt díjas koloratúrszoprán operaénekes nő, különleges hangjával meghódította a világot. Kaposváron a Liszt Ferenc Kamarazenekar lesz a művésznő partnere, akik közel fél évszázados működésük során nemzetközi hírnévre tettek szert.

Az Alba Régia Szimfonikus Zenekar az ország legrégebbi zenei együttesei közé tartozik és fennállása óta Székesfehérvár zenei életének meghatározója. Az együttest ezen az estén Kovács János az MR Szimfonikusok vezető karmestere dirigálja. Szentpáli Roland a Nemzeti Filharmonikus Zenekar tubaművésze, különleges fúvós hangszereken adja elő saját művét.
Végül, de nem utolsó sorban „a kamarazenekarok Rolls-Royce-ai” (Los Angeles Times), a Budapesti Vonósok lépnek fel a kaposvári Vikár Béla Vegyeskarral és szólistáival, akik Schubert legszebb miséjével készülnek az ünnepi hangulat megteremtéséhez.

Bérletek és jegyek válhatók a Szivárvány Kultúrpalota, a Tourinform Kaposvár (7400 Kaposvár, Fő u. 8.), és a TicketExpress jegyirodáiban, valamint a www.jegymester.hu oldalon és koncert előtt a helyszínen.

Virtuózok: Szivárvány Kultúrpalota, Kaposvár

2016. október 19. 19:00

Sokszínű virtuozitás

  • Kökény Tamás (nagybőgő)
  • Váradi Gyula (hegedű)
  • Jónás Dániel (klarinét)
  • Szüts Apor (zongora)

Címkék: virtuózok, filharmónia, szivárvány kultúrpalota, kultúra, kaposvár