Kovács Péter és Kovács Kíra egyedüli kaposváriként jutottak be a legjobb 10 közé. Ősztől folyamatosan jártak a válogatóra, négy rostán mentek keresztül, aztán két hétig bentlakásos felkészítő táborban voltak. 

 Produkciójuk végül szombat este mutathatták be az RTL Klub új tehetségkutató műsorában, a Kicsi óriásokban. A párbajban viszont alulmaradtak, és így nem jutottak tovább a következő adásig. A három tagú zsűri (Geszti Péter, Földes Eszter, Spáh Dávid) közül egyedül Geszti szavazott rájuk. 

 - Kíra 4 éve táncol, az első évben balettra járt, majd átváltott versenytáncra. Peti pedig3  éve táncol - tudtuk meg felkészítőjüktől, Bódis-Nagy Katinkától. Hozzátette: - két év közös versenyzés után szétmentek a nagy (két év) korkülönbség miatt. Kíra kapott egy pécsi táncpartnert, akivel nem tudták megoldani a távolságot, ezért fél év versenyzés után szétmentek. Peti és Kíra pedig újra táncpartnerek lettek. Hosszú út vezetett odáig, hogy újra élvezetet leljenek az egymással való táncolásban.  De onnantól kezdve elkezdett felfelé ívelni karrierjük. Versenyeken folyton dobogón álltak, felnevezve a magasabb korosztályú táncosok között is nyertek versenyeket. Látványtánc Magyar és Európa-bajnokok lettek.

 

Címkék: kicsi óriás, tánc, kaposvár, kultúra