67-es 190819-191020 hirdetés
2019.10.24 - Csütörtök
Salamon
ÉLŐBEN A LEGNAGYOBB RANGADÓK!
Sportközvetítések a Kapos.hu-n!

Felkarolták a tehetségeket 2016. Június 17. - Péntek 18:52 | Címkék: Program, Kultúra, gasztronómia, tehetség

A Nemzeti Tehetségprogram keretében ismerkedhetett Somogy gasztronómiájával a széchenyi kereskedelmi iskola 6 szakács és 5 pincér tanulója.

 A diákok olyan különleges eljárásokat is elsajátítottak, mint a szuvidálás, vagy a konfitálás. Jártak a Gundel és a Michelin csillagos Onyx étteremben is, ahol a legmodernebb eszközökkel ismerkedhettek meg, és az ételkészítést, valamint a tálalást is megfigyelhették.

A program célja volt, hogy a tehetséges diákok olyan hasznos ismeretekre, tapasztalatokra tegyenek szert, amelyeket jól fognak tudni hasznosítani a gyakorlati munkájuk során is.

Vissza az előző oldalra

Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
A böngészés folytatásával jóváhagyja a sütik használatát. Bővebb információ

Bezárás