A jó oktatásügy középpontjában mindig a gyermek áll, s ha ezt szem előtt tartjuk, akkor szolgáljuk legjobban kisebb-nagyobb közösségeinket. Amikor ugyanis gyermekeink jövőjéről beszélünk, akkor teljesen mindegy, hogy az iskolában ki veszi meg a villanykörtét, ki fizeti a béreket. Az a fontos, hogy tanárnak és diáknak biztosítottak legyenek azok a körülmények, amelyek mellett a legjobbat tudják kihozni egymásból. Ebből Kaposvár – függetlenül attól, hogy már nem fenntartó – továbbra is kiveszi a részét, mert ez erkölcsi kötelességünk - mondta Szita Károly a pedagógusnapi ünnepségen szerda este a Városi Sportcsarnokban.


Több száz pedagógusnak mondtak köszönetetTöbb száz pedagógusnak mondtak köszönetetTöbb száz pedagógusnak mondtak köszönetetTöbb száz pedagógusnak mondtak köszönetetTöbb száz pedagógusnak mondtak köszönetetTöbb száz pedagógusnak mondtak köszönetet
Több száz pedagógusnak mondtak köszönetet
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Kaposvár polgármestere köszönetet mondott azért, hogy gondolkodni tudó, őszinte, mélyen érző, önmagával és közösségével szemben is igényes és felelős fiatal felnőtteket, jó embereket nevelnek a kaposvári iskolákban tanító pedagógusok.

- Részünkről az a legkevesebb, hogy minden adódó alkalmat megragadunk arra, hogy köszönetet mondjunk. Köszönetet az évközi ünnepeken, a versenyeken elért sikerek elismerésekor, és köszönetet a pedagógusnapon is. Most tehát a kaposváriak nevében mondok köszönetet a tanításért, köszönetet a tudás továbbadásáért, s köszönetet azért a nevelői munkáért és példaadásért, amely fontos, elengedhetetlen része a kaposvári oktatás mindennapjainak - zárta köszöntőjét Szita Károly polgármester, aki ezután elismerésben részesítette a kiemelkedő munkát végző pedagógusokat.

Címkék: pedagógus nap, köszöntő, sportcsarnok, tanár, Szita Károly, kultúra