A Zselicség szívében kilencedik alkalommal rendeztek hurkafesztivált. A résztvevő csapatoknak szinte törzshelyük van már a rendezvényen: idén húsz csapat készítette a finomságokat.

Székelyföldről, Felsőboldogfalváról is jött egy alakulat. Ezzel, a 800 fős, többségében magyar lakta faluval Szenna idestova 25 éve ápol testvértelepülési kapcsolatot.

"Szerintem mindenki azokat az ízeket és azt a hangulatot keresi, amely az otthoni disznóvágásokra is jellemző, amikor a barátok, a rokonok és a szomszédok összeállnak és készítik a finomságokat" - foglalta össze a népszerűség receptjét az ötletgazda szennai polgármester, Salamon Gyula.


Néhány ínycsiklandó felvétel a IX. Szennai HurkafesztiválrólNéhány ínycsiklandó felvétel a IX. Szennai HurkafesztiválrólNéhány ínycsiklandó felvétel a IX. Szennai HurkafesztiválrólNéhány ínycsiklandó felvétel a IX. Szennai HurkafesztiválrólNéhány ínycsiklandó felvétel a IX. Szennai HurkafesztiválrólNéhány ínycsiklandó felvétel a IX. Szennai HurkafesztiválrólNéhány ínycsiklandó felvétel a IX. Szennai HurkafesztiválrólNéhány ínycsiklandó felvétel a IX. Szennai HurkafesztiválrólNéhány ínycsiklandó felvétel a IX. Szennai HurkafesztiválrólNéhány ínycsiklandó felvétel a IX. Szennai HurkafesztiválrólNéhány ínycsiklandó felvétel a IX. Szennai HurkafesztiválrólNéhány ínycsiklandó felvétel a IX. Szennai HurkafesztiválrólNéhány ínycsiklandó felvétel a IX. Szennai Hurkafesztiválról
Néhány ínycsiklandó felvétel a IX. Szennai Hurkafesztiválról
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: székely, hurka, gasztronómia, csapat, Szenna, fesztivál, kultúra