A műtét sikeres volt, azonban 4 évre rá másodszorra is kés alá kellett feküdnie. 2014. májusában gálaestet rendeztek számára, az itt befolyt bevételt pedig németországi kezelésére ajánlották fel. Kaposváron a Kis hableányban láthatta a közönség és Cseh Tamás dalait is énekelte.

Páll Mónika 28 éves volt.
Páll Mónika 28 éves volt.

Így búcsúzott a fiatal lány:

Kedves Barátok, Ismerősök!

A tegnapi nap folyamán küzdöttem, de már nem bírta a testem tovább. Földi életemet befejeztem, de élek s létezem tovább abban a szeretetben, amit Isten nyújt és ad, abban a felemelő elfogadásban, amivel a létezés megsegít.

Fontosak vagytok nekem! Egytől, egyig! Mindegyikőtök! Szeretlek Titeket, és Veletek leszek, ha rám gondoltok, én üzenek.

Az örök élet kapuján most beléptem, kérlek ne szomorkodjatok sokat miattam. Az Élet csodálatos! Becsüljük meg! Értékes, fénnyel, művészettel, nevetéssel teli. Én is mindig így gondolkodtam, én is mindig e szerint cselekedtem! Ti is tegyetek így. Szeressétek egymást önzetlenül, örüljetek egymásnak, s Életeteknek.

A leveleiteket köszönöm, eljutottak hozzám, megsegítették távozásom, kérlek Titeket, temetésemre is hozzatok belőlük, ha gondoljátok, hogy a lelkemnek még könnyebb legyen, tudjam, tényleg nem volt hiába.

Elbúcsúzom.

Temetésemről hamarosan értesítelek Benneteket, várlak Titeket soha nem múló szeretettel!

Mónika

Címkék: Páll Mónika, Nemzeti Színház, Kaposvári Egyetem, színész, kultúra