A második állomáson, Siófokon folytatódik szombaton a Nagy Csobbanás családi fesztivál. Az ingyenes esemény a város kikötőjében lesz a Nagyon Balaton rendezvénysorozat keretében.

A Nagy Csobbanás a tavalyi zánkai nyitóprogram után idén három helyszínen rendezik meg. Az első július 12-én Fonyódon volt, a második helyszíne most szombaton Siófok, a záróakkord pedig augusztus 9-én Révfülöpön lesz. Az egész napos fesztiválokra - amelyek a VOLT Produkció és az MTVA együttműködésében valósulnak meg - elsősorban a vakációzó családokat várják - közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

Július 19-én szombaton a siófoki kikötőben 10 órakor kezdődik a zenei program Kardos-Horváth János és a Hahó együttes koncertjével, 14 órakor Rutkai Bori és a Hébe-Hóba Banda következik, 16 órakor az Ocho Macho, 18 órakor Odett, végül 20 órakor Heincz Gábor Biga lép színpadra.

A zenehallgatás, táncolás mellett az érdeklődők benézhetnek egy igazi bohóclakásba, zsonglőrködhetnek, kipróbálhatják magukat híradós bemondóként vagy időjárás jelentőként az MTVA tévéstúdiójában és részt vehetnek a népszerű MaciPecó programjain. Ki lehet próbálni egy óriás csúszdás ugrálóvárat, lesznek felfújható vízijátékok, a legkisebbeket pedig babajátszóház várja.

 

Címkék: csobbanás, nagy, siófok, kultúra