A somogyvári Hanzel Csanád 9 éve űzi ezt a nagy türelmet és odafigyelést igényló hobbit. A tojáspatkolás csínját-binját az édesapjától tanulta, aki egy Guiness-rekordot is felállított. A világ legtöbb patkóját tette egy lúdtojásra; több mint ezret.

Műhelyében tulipános, napraforgós és állatokat mintázó tojások fogadják a látogatót. Az ólomlemez motívumokat, a szegeket, és a fúrót is maga készíteti. Van olyan minta, ami kacsa, lúd vagy emu tojásra készült a méretek miatt.

Buzsákban a fúrót ecsetre cserélték. Óriás, fából készül tojásra festik a falu ősi hímzésmintáit a helyi asszonyok.


Mutatunk néhány ötletes motívumot!Mutatunk néhány ötletes motívumot!Mutatunk néhány ötletes motívumot!Mutatunk néhány ötletes motívumot!Mutatunk néhány ötletes motívumot!Mutatunk néhány ötletes motívumot!Mutatunk néhány ötletes motívumot!Mutatunk néhány ötletes motívumot!Mutatunk néhány ötletes motívumot!Mutatunk néhány ötletes motívumot!Mutatunk néhány ötletes motívumot!Mutatunk néhány ötletes motívumot!Mutatunk néhány ötletes motívumot!Mutatunk néhány ötletes motívumot!Mutatunk néhány ötletes motívumot!Mutatunk néhány ötletes motívumot!
Mutatunk néhány ötletes motívumot!
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: patkol, díszít, Buzsák, tojás, kultúra