Nemrég Brad Pittel hozták összefüggésbe a nevét. Persze csak egy közös szereplésről van szó, méghozzá egy Hollywood-i szuperprodukcióban (Z-világháború), most mégis egészen más okból figyelünk rá, Katinka ugyanis újra anyai örömök elé néz, és ezt legalább olyan tudatosan tervezi meg, mint egy szerepet a színpadon.

Katinka a Koltai Róbert rendezte Megy a gőzös című filmmel robbant be a köztudatba.
Azóta számos produkcióban szerepelt, nem csak itthon, de külföldön is, fotózásokon mutatta meg kápráztató szépségét, és próbált minél több lábon élni, színházban és filmekben játszani, de egy kisfilm rendezőjét és íróját is tisztelhetünk benne.

Katinka elfoglalt, számos felkérést, szerepajánlatot kap, minket pedig az érdekelt, hogyanis lehet ezt összeegyeztetni az anyasággal, valamint tudatos életvitelével.

Bár még korai lenne találgatásokba bocsátkozni, Kartinka úgy érzi, fiú lesz. Ami azonban a legfontosabb, ha fiú, ha lány lenne az új jövevény, ami Katinka és családja életét leginkább meghatározza: a környezettudatos gondolkodás. Főképp a táplálkozást tekintve.

Persze az elsődleges dolog a fészek keresés. Egy szép faluban vagy közösségben, ahol a nagyváros zajától távol, nyugodtan és a lehető legtermészetesebb körülmények között lehet gyermeket nevelni.

Katinka elmondta, számára a legfontosabb az optimális életkörnyezet, de ez egyenlőre Kaposváron nehézkes, hisz olyan termelők, akik csakis környezettudatosan termesztenek, egészséges és hazai bio-élelmiszereket, nagyon kevesen vannak. Ő ugyanis tényleg komolyan veszi ezt az életfilozófiát.

Katinka megpróbál minden nap főzni, ha teheti, mert úgy véli óvodás gyermeke nem kapja meg a menzán azt az ételt, ami a tényleg egészséges és tudatosan irányított fejlődéshez szükséges. Ehhez segítség kell, és sokszor Budapestig is elmennek, hogy beszerezzék a kívánt alapanyagokat. Számos elfoglaltsága mellett ez persze nem könnyű, de párja, családja és barátai is segítik, na meg az anyai kitartás, amit egyikünk sem merne megkérdőjelezni.



Ritkán találkozunk ilyen tudatos gondolkodással, minket szabályosan lenyűgözött ez az elhivatottság, de Katinka ezt nem is tartja meg magának, hisz többek között egy dokumentumfilmmel is népszerűsítette már a tudatos életvitelt.

Az Álomból valóság című filmet ő maga írta és rendezte. Az alkotás 0 forintból készült, csakis a köz javára, és ingyenesen meg is tekinthető az interneten. Ahogy írják "13 percben mutatja be Európa legnagyobb fenntartható szövetségének működését, amely 26 önfenntartó spirituális, új szóval: öko-spirituális közösségből áll."

Tekintse meg a filmet:

Címkék: katinka, színésznő, egres, tudatos, film, gyermek, kultúra