Szeptember 6-án, pénteken16 órakor Szita Károly köszöntője és a Szélkiáltó Együttes koncertje nyitja meg a rendezvényt. Majd 17.30-tól a Kapronca Folklór Együttese és Szivárvány - Híd Nemzetiségi énekkarának előadása várja a kilátogatókat. 18.30-kor pedig a Csiky Gergely Színház művészei adnak műsort, majd egy fergeteges ABBA show zengi be az éjszakát. Ahogy pedig megszokhattuk, a Senior zenekar zárja a napot egy fergeteges utcabállal.

Szeptember 7-én a Shakedown zenekar után a Vaskarika együttes majd a Rock Szín Kör lép színpadra. Ezt követően pedig a Csíkszentdomonkosi Tenyeres Talpas Néptáncegyüttes foglalja el a deszkákat a Kossuth téren. Eközben az Európa téren a modern táncok szerelmeseit kápráztatják el Takács Amarilla, valamint az NDC tánccsoportja, este pedig a Fourtissimo ad fúvóskoncertet.

Vasárnap a a hangulat bemelegítéséért a Megarox, a Roppantós Táncegyüttes, valamint a Strawberry Jam Band felel. Este 8-kor pedig a húrok közé csap a rendezvény sztárfellépője, a Magna Cum Laude. A rendezvény megkoronázásaként pedig egy fergeteges tűzijátékkal zárul a három napos programsorozat.



Aki megéhezne, az kaposvári és somogyi termelők termékeiből válogathat: lesz kaposvári sajt és sonka, helyben sült lepény, zselici méz és péksütemények. De a borkedvelők sem maradnak szárazon, és jobbnál-jobb nedűket kóstolhatnak a rendezvény alatt.

Címkék: miénk, újra, 2013, város, kultúra