diákszerelem


Minden jónak vége szakad egyszer, a nyárnak is mindjárt vége. Akad, aki várja már az első becsengetést, akad, aki még várna ezzel. Ki miért, vagy miért nem?

- Várom már, bár félek is kicsit. Most fogok érettségizni, attól azért tartok rendesen. A korán kelés se tartozik a kedvenceim közé, bár egész nyáron dolgoztam és akkor reggel 6-ra jártam,úgyhogy ehez képest fél nyolcra beérni a suliba, talán nem lesz olyan nehéz.

- Félig-meddig várom már. Most leszek kilencedikes, úgyhogy nem a tanulás, dogák, lecke miatt várom, hanem mert jó lesz találkozni az új osztálytársakkal, tanárokkal.

Nem csak a középiskolásoknak, az egyetemistáknak is megkezdődik lassan a nem mindig annyira várt tanévkezdés:

- Valamennyire várom, egy kicsit hiányzik már a kollégium, de kicsit tartok az új tantárgyaimtól. Meg persze újrakezdődik a nagy hajtás, egész napos tanulások stb. Persze szeretem azt amit tanulok, csak még se kellemes egyszerre több ZH-ra készülni, plusz az idegeskedés.

Ezért sem mindegy, hogy az ember számíthat-e egy iskolai lelki társra, netalántán megtalálja a szünetekben az igazi szerelmet. Ezt a témát mutatja be a CAIRO zenekar a legújabb klippjében. Klikk és már indul is.



Címkék: szerelem, kezdés, suli, yolo, iskola, kultúra