tankönyvek


A Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (KELLO) az összesen megrendelt mintegy 12 millió tankönyv több mint 95%-át már kiszállította az iskolákba. A kiszállítás továbbra is terv szerint zajlik: a fennmaradó intézményekbe a hét végéig biztosan megérkeznek a tankönyvek, melyeket a diákok névre szóló csomagban tudnak átvenni az iskolákban.

Azok a szülők, akiknek még nem sikerült pótolni az esetleges kézbesítési probléma miatt hiányzó vagy elveszett tankönyves díjbekérőt, ezt az illetékes iskolában tehetik meg augusztus 27-től. A tankönyvek árának befizetésére készpénzzel, átutalással illetve iskolakezdési kafetéria utalvánnyal továbbra is lehetőség van.  Az augusztus 15-i határidő után fizetőknek a könyvek átvételekor kell igazolnia a befizetés tényét az illetékes iskola felé.

A tankönyvek pótrendelésének határideje szeptember 5-e. Az iskolai tankönyvfelelősök eddig a dátumig tudják visszáruzni a tévesen megrendelt könyveket, vagy időközben iskolát váltó diákok tankönyveit. Illetve leadni a pótrendeléseket. Amennyiben esetlegesen a tankönyvcsomagokba sérült vagy nyomdai hibás kiadványok kerültek, illetve mennyiségi eltérés tapasztalható a megrendeléshez képest, a Könyvtárellátó azonnal gondoskodik a könyvek cseréjéről, pótlásáról valamint visszaszállításáról.

Címkék: végére, tan, hét, könyv, kultúra