A Kapos Tv és Rádió Nonprofit Kft. által elnyert támogatás összege 6.619.102 Ft, amely 10 fő kommunikációs, informatikai és idegen nyelvi képzését biztosította. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

tévé


A projekt célja – a TÁMOP-2.1.3.A-12/1-es pályázat lehetőségeit kihasználva – a munkatársak olyan meglévő készségeinek fejlesztése, és olyan új ismeretek megszerzése, amelyeket a mindennapi munkavégzés során alkalmaznak.

tévé

A projektben 7 fő kommunikációs és informatikai-számítástechnikai képzése, valamint 3 fő angol nyelvi képzése valósult meg. A kommunikációs képességek, technikák fejlesztése nagyobb hatékonyságú, színvonalasabb munkavégzésre nyújt lehetőséget a partnerekkel, interjú alanyokkal és ügyfelekkel történő kapcsolat kialakításban és a kapcsolattartásban. Az informatika képzés az online kommunikáció bővítéséhez és a hírportál fejlesztéshez szükséges ismereteket biztosította. A nyelvi képzés az idegen nyelvű hírek, információk jobb megértésére és adaptálására ad módot, illetve segíti az idegen nemzetiségűekkel történő interjúkészítést.

tévé

A Kapos Televízió hosszú távú célja továbbra is az, hogy Kaposvár és Somogy megye meghatározó hírforrásaként működjön, amely szerep mind a reklám, mind a műsorértékesítési bevételeket pozitívan befolyásolja.

tévé

Címkék: humánerőforrás, Televízió, Széchenyi, terv, Kapos, fejlesztés, kultúra