Újabb somogyi tehetség tűnt fel a televíziók képernyőjén szombaton. A 12 éves Bari Lacika egy olasz dallal, a Carusoval kápráztatta el a zsűri tagjait. Saját bevallása szerint 2-3 évesen már dúdolgatott, 6 éves kora óta pedig zongorázik. Az iskolában is nagy népszerűségnek örvend, az énektanár minden órán kiállítja, hogy énekeljen osztálytársainak. Az ifjú tehetségnek nincs testvére, de családjában nem ő az egyetlen zenész. Édesapját tartja példaképének. Lacika annyira kedveli Hajós András zenéjét, hogy évekkel ezelőtt írt is egy dalt a tiszteletére.

bari lacika


A tehetségkutató zsűrije, a tanári kar teljesen elámult Lacika produkciójától. Király Viktor szerint bármelyik tehetségkutatóban megállná a helyét az ifjú énekes.

Ide kattintva tekintheti meg a produkciót!

Szombaton indult a TV2 új tehetségkutató műsora, az Ének iskolája, ami 8 és 14 év közötti, kiemelkedő énektudású és tehetségű kisgyermekeket mutat be. Az ehhez hasonló produkciókhoz képest azonban itt nincs kiesés, nincs csalódás, nincs durva kritika, kizárólag pozitív megerősítéseket kapnak az indulók egy olyan különleges osztály tagjaként, amely az adások alatt végig együtt marad! A 16 kiválasztott gyerek zenei fejlődését a könnyűzenei szakma elismert művészei egyengetik: Szandi, Szulák Andrea, Hajós András és Király Viktor. A műsorvezető pedig Friderikusz Sándor.

(Forrás: tv2.hu)

Címkék: iskolája, lacika, bari, ének, kultúra