Zanzásított összefoglaló:

 

Nézze meg a teljes műsort!

 

Feleletválasztós kérdésből és kockáztatnivaló zsetonból is akadt bőven; és bizony a kérdések nehézségi foka is méltónak bizonyult a téthez.

Ez, pedig a döntőbe jutás volt, ahol a wellness-hétvégék mellett, fürdő- és koncertbelépők, mozi- és színházjegyek, illetve vásárlási utalványok várnak a dobogósokra.

A vetélkedősorozat keddi elődöntőjében az Eötvös Loránd Műszaki Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium; a Munkácsy Mihály Gimnázium; a Nagyboldogasszony Római Katolikus Gimnázium és a Széchenyi István Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola háromfős csapatai vettek részt.

A továbbjutáshoz azonban a felkészültség mellett némi szerencsére és taktikai érzékre is szükség volt. Akadt ugyanis olyan feladat, amin nemcsak pontot nyerni lehetett, hanem veszíteni is.

A filmbejátszásokkal és fényképes feladványokkal tarkított fordulóban a Műszaki csapata végig egyenletes, jó teljesítményt nyújtott és mindössze egy ponttal megelőzve a Munkácsy - hasonlóan remeklő gárdáját - végül 51 ponttal biztosította helyét a január 22-i fináléban.

A döntőben még két hely kiadó. Ezek sorsa a jövő héten, január 15-én este dől el. Akkor az alábbi csapatok mérkőznek meg egymással:

Lorántffy Zsuzsanna Református Ált. Isk. és Gimnázium
Zichy Mihály Iparművészeti Szakközépiskola
Táncsics Mihály Gimnázium
Szigeti-Gyula János Egészségügyi Szakképző Iskola

A 20.30 órakor kezdődő eseményt a Kapos Televízió élőben közvetíti!


Címkék: Copus, izgalom, Műszaki, 300, újabb, Munkácsy, kultúra