A 18 éves kaposvári fiú Michael Bolton: Go The Distance című számát adta elő.

Még csak pár órája mutatkozott be a műsorban, azonban Csabának már rajongói oldala is alakult a Facebook-on.

A produkció után a zsűri a következő dícsérő szavakkal fejezte ki, hogy mennyire lenyűgözte őket Csaba énekhangja.

- Nem is tudom mit mondjak, elképesztő hangod van. Vigyázz, hogy a szerénységed ne menjen rá a produkcióra. Nem szabadna ennyire szerénynek lenni, de lenyűgöztél, elvarázsoltál - mondta Keresztes Ildikó.

- Szuper volt, szívből énekelsz, ahogy kell. Egyenes út van a szíved és a hangod között, ez egy nagyon fontos dolog - mondta Malek Miklós.

- Egészen nagyszerű volt, nem gondoltam volna hogy egy 18 éves ember fogja újra megmutatni azt, hogy vannak nagy távlatok, hogy lehet szárnyalni, lehet szabadnak lenni a zenében - értékelt Geszti Péter.

A zsűri nem is várt sokat a szavazással, négy egyhangú igennel juttatták tovább őt a következő válogatóra.

Meggyes Csabát is megkérdeztük, aki a KaposPontnak azt nyilatkozta: igazából 8 éves korom óta érdekel a zene. A kaposvári zeneiskolában tanultam meg zongorázni is. Tizennégy évesen pedig a Toldi Gimnáziumban kezdtem meg a tanulmányaimat ének-zene tagozaton, ahol már komolyabban foglalkoztam az énekléssel. Idén érettségiztem, és ha sikerülne továbbjutni a műsorban, abból tudnám finanszírozni a tanulmányaimat. Mindenképpen énektanár szeretnék lenni. Nem tudom mit hoz a műsor, de folyamatosan fejlesztem, képzem magam és két év múlva felvételizni fogok, hogy énektanári diplomát szerezhessek.

Csaba édesapja zenész, így volt kitől örökölni a tehetséget, és néha még együtt is fellépnek egy-egy szám erejéig.

Nézze meg, mivel nyűgözte le a zsűrit és a közönséget Meggyes Csaba!

Ildikó nagyon elégedett volt a fiúval, az értékelés után hátradőlt székében, majd annyit mondott: "Én most boldog vagyok..."

Geszti Péter szerint ez tiszta Amerika: "...én nem tudom ki ez, nem tudom kinek a gyereke, nem tudom honnan van ez... egészen elképesztő."

Malek Miklós azt mondta, hogy Csaba magába itta amit hallgatott, amit szeret, és állítása szerint ez volt az első alkalom, amikor libabőrös lett.

Címkék: X-Faktor, Meggyes Csaba, énekes, diák, Kaposvár, kultúra