A balatonlellei Babel Kertben egészen szeptemberig egy sor népszerű fellépőt láthatunk ingyen. A nagyobb nevekért viszont már a zsebünkbe kell nyúlni.

A balatonlellei Babel Kert Szabadtéri Színpad és Étteremben hétfő kivételével minden nap élőzenével szórakoztatja a kilátogatókat. Egyebek közt olyan zenekarokat tekinthetünk meg ingyen, mint az Kiss Erzsi Zene, a Nemjuci, a Pannonia All Stars Ska Orchestra, Tóth Vera, a Magashegyi Underground vagy a Besh o droM.

A Péterfy Bori & Love Band, a Palya Bea Szefárd Trió, Lajkó Félix, Rúzsa Magdi és az Irie Maffia koncertjéért viszont már 2800-3500 forint körüli összegt kell fizetni..

A Babel Sound nem egy szokványos fesztivál, a programsorozaton a világzene, a jazz, a tánc és a gasztronómia világa egyaránt hangsúlyt kap, és minden évben új helyeken, új formában, új ötletekkel jelentkezik. Leginkább azoknak szól, akik unják a nagy fesztiválokat, és olyan programokat keresnek, ahová akár a kisgyereküket is magukkal vihetik.

A szervezők nem a nagy külföldi nevekre hajtottak, inkább az izgalmas, gyakran ismeretlen, ugyanakkor színvonalas csapatok bemutatása volt a céljuk. A programokat a zenei- és tánc workshopok, táncházak, beszélgetések, közös zenélés, jammelés egészíti ki. A Babel Kertben bizonyos napokon este 6-tól gyerekszínházi előadásokat is szerveznek, ingyenesen vagy 800 forintos jegyárért.

Bövebb információért katt ide!

Címkék: Babel Sound, fellépők, ingyenes koncertek, Babel Kert, Balatonlelle, kultúra