A farsang az egyik legjobb alkalom arra, hogy az ember azzá váljon, amivé csak akar. Évente fiatalok és idősek tömegei öltöznek be különböző jelmezekbe, hogy a mindennapi életükből egy kicsit kiszakadva, önfeledten szórakozhassanak.

A Kaposvár melletti Patcán található Katica Tanya különleges farsangi programmal várja az ünnepelni vágyókat: maga Darth Vader látogat el a tanyára rohamosztagosai kíséretében, hogy egy különleges napot szerezzen a Csillagok háborúja rajongóinak. A program a családoknak remek kikapcsolódási lehetőség: a kicsik beöltözhetnek a Csillagok háborúja figuráinak, s közben akár a felnőttek is kipróbálhatják a Csúszdaparkot.

csillagok


Február 12-én mindenkinek lehetősége lesz arra, hogy megtudja: valóban megvan-e benne az erő. Lehetőség lesz Sith fortélyok elsajátítására, fényképezkedésre a Nagyúrral és katonáival, sőt, aki elég bátorságot érez magában, egy fénykard párbajban mérheti össze erejét minden idők egyik legnagyobb gonoszával.

A különleges programok mellett természetesen egész napos szórakozás várja a családokat, kicsiket és nagyokat: a Csúszdapark egész nap nyitva tart, a játszóházban egy Jedi akadémián okulhatnak az ifjú tanoncok, és különböző erő gyakorlatokon sajátíthatják el a csillagközi tudományok csínját-bínját.

Programok: 2012. február 12. (vasárnap), 10:30-tól.

Címkék: háborúja, Dark, Vader, csillagok, Patca, kultúra