kaposvarkincse_banner_uj_arculat_912x110_px.jpg hirdetés
2014.10.21 - Kedd
Orsolya

Kiránduljon a Kapos Televízióval! 2011. December 14. - Szerda 11:29 | Címkék: erdőmesterek, SEFAG Zrt., SOmogy, ajánló, Kultúra, Kapos

Két hónapig járta Somogy erdeit a Kapos Televízió stábja a SEFAG Zrt. munkatársaival. Az így született Erdőmesterek című, 9 részes filmsorozatunkkal minden pénteken este fél 8-tól jelentkezünk. Itt a kapos.hu oldalon is megnézhetik majd az epizódokat.

Nagy fába vágta a fejszéjét a Kapos Televízió stábja. A somogyi erdészeti társaság, a SEFAG Zrt.  munkatársaival két hónapig jártuk a megye erdeit. Beleláttunk abba, hogy milyen nagy munka egy erdő felnevelése. Mennyi mindennek van kitéve egy fa, amíg eléri a 100 éves kort. Az erdészeknek meg kell küzdeniük az időjárással, a kártevőkkel.

Jártunk fadöntésen, érintetlen tájakon. Ültünk vadlesen, 100 szarvassal körülvéve. Láttunk vadmacskát, vaddisznócsapatot és üzekedő bikákat. Kerestünk réti sas fészkeket és védett növényeket. Ültünk erdei kisvasúton és lovashintón, csónakáztunk a Dráván. A Balatontól a horvát határig szinte mindenhol megfordultunk. Így született meg az Erdőmesterek című, 9 részes filmsorozatunk.


Ebben egy átfogó képet szeretnénk nyújtani az erdészek, vadászok munkájáról és Somogy természeti értékeiről. A sorozat december 16-án indult. Minden pénteken este fél 8-tól jelentkezünk új résszel. Itt a kapos.hu oldalon is megnézhetik az epizódokat. Tartsanak velünk, fedezzük fel együtt Somogyot!

Nézze meg a sorozat ajánlóját!

 

Nézze meg a sorozat első részét!

Erdőmesterek - Marcali Erdészet

 

Nézze meg a sorozat második részét!

Erdőmesterek - Zselici Erdészet

 

Nézze meg a sorozat harmadik részét!

Erdőmesterek - Szántódi Erdészet

 

Nézze meg a sorozat negyedik részét!

Erdőmesterek - Barcsi Erdészet

Nézze meg a sorozat ötödik részét!

Erdőmesterek - Nagybajomi Erdészet


Nézze meg a sorozat hatodik részét!

Erdőmesterek - Iharosi Erdészet


Nézze meg a sorozat hetedik részét!

Erdőmesterek: Kaposvári Erdészet


Nézze meg a sorozat nyolcadik részét!

Erdőmesterek: Lábodi Vadászerdészet


Nézze meg a sorozat kilencedik részét!

Erdőmesterek: Sefag Zrt.

Vissza az előző oldalra