Immáron ötödik alkalommal rendezik meg az Országos Lovagrendi Találkozót a Katica Tanyán június 18-19-én. MInt az a meghívóban szerepel: az összegyűlt pórnépet szórakoztatá az megannyi lovag, harcos és csepűrágó. Ezen nevezetes alkalommal kiderül mi az a heraldika, az nemesi címerek és a középkor megannyi fortélya. Árpád fejedelem, Szent István, Károly Róbert és Mátyás királyunk seregei éledének újra, bemutatva az nagyszerű fegyverforgatási tudásukat.

Korábbi videónk

A tolvajokkal és a gazfickókkal sem bánnak kesztyűs kézzel. Deresre húzzák vagy kalodába teszik őket. Lesz táncoktatás és a fegyverforgatás fortélyait is elsajátíthatják a bátrak. Természetesen nem maradhat el a várostrom sem, és bemutatják Európa legnagyobb hajítógépét is működés közben.

Részletes program a Fekete hollók weboldalán található.


Korábbi képek a várjátékokrólKorábbi képek a várjátékokrólKorábbi képek a várjátékokrólKorábbi képek a várjátékokrólKorábbi képek a várjátékokrólKorábbi képek a várjátékokrólKorábbi képek a várjátékokrólKorábbi képek a várjátékokrólKorábbi képek a várjátékokrólKorábbi képek a várjátékokrólKorábbi képek a várjátékokrólKorábbi képek a várjátékokrólKorábbi képek a várjátékokrólKorábbi képek a várjátékokrólKorábbi képek a várjátékokrólKorábbi képek a várjátékokrólKorábbi képek a várjátékokrólKorábbi képek a várjátékokrólKorábbi képek a várjátékokról
Korábbi képek a várjátékokról
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: háború hagyományőrzés, lovagi játékok, Fekete Hollók, patca, csata, kultúra