Amolyan igazi szerelmi-vágyódós dal az új Sugarloaf-videoklip, egy beteljesült vagy elmúlt szerelem története. Maga a videó egy félig sztori-félig imidzs-anyag lesz, és a korábbiakhoz hasonlóan ezt is Szabi rendezte. Az újdonság azonban az, hogy most először a rajongók is szerephez jutottak a videóban, hiszen került bele egy tömegjelenet is - nagyjából ötven statiszta részvételével egy undergroundabb szórakozóhelyet ábrázoló díszletek között.

A NapiÁsz Online kérdésére válaszolva Szabi elmondta, hogy az új ötletnek mindenképp pozitívak voltak a visszajelzései, habár eleinte kicsit meg volt szeppenve a nagy feladat elé állított rajongótábor. Később persze oldottabb lett a hangulat, mivel a szerencsés kiválasztottaknak mindössze egy fergeteges bulijelenetet kellett eljátszaniuk.Ebben a klipben a zenekar nem nagyon kapott szerepet - árulja el a gitáros a NapiÁsz Online-nak - a főszereplő egy igazi csábítót, egy kékharisnyát játszik, aki minden erőfeszítés nélkül hódítja meg a férfiakat. Róla még azt is elárulja, hogy Herczeg Lilinek hívják, nagyon tehetséges, és könnyű volt vele együtt dolgozniuk.

Az új lemez kapcsán elárulta azt is, hogy előreláthatólag január táján fog megjelenni. Kicsit nyersebb, karcosabb anyag lesz az előzőnél, jóval rockosabb stílusban, tehát kevesebb elektronikával.

Címkék: Sugarloaf, klip, kultúra