Idén két új program is indult a kultúra jegyében: élőben hallhatnak verseket a strandolók, és ingyenes könyvtár is rendelkezésükre áll.

cokeclub3

Nem szokványos programelemekkel találkozhat az, aki a Coke Clubban tölti szabadidejét augusztusban. Idén ugyanis új, sikeres kulturális programelemekkel gazdagították a szervezők a siófoki klub kínálatát.

Hétvégeken időnként egy bikinis szőke hölgy szakítja félbe a vízparton szóló zenét, mikrofont ragad - majd verseket szaval a napfürdőző közönségnek. Az eseményt általában először meghökkenve fogadja a közönség, ám végül mindig tapssal zárul a strandon eddig nem látott produkció.

Az irodalom nem csak a versmondó lánynak köszönhetően van jelen a fehér homokos plázson. A Coke Club és a djuice összefogása révén ugyanis idén először könyvtár is található a klubban. A több száz kötetet kínáló könyvsarokban szépirodalom, történelmi könyvek, krimik és romantikus regények, valamint számos folyóirat várja az olvasó strandolókat. Minden kötet ingyen kölcsönözhető.

versmondolany

„Szerettük volna még otthonosabbá, még tartalmasabbá tenni a Coke Club-ot. A versmondó lány mára már elmaradhatatlan része lett hétvégéinknek, a könyvsarok pedig sikeresebb, mint gondoltuk. Mindig böngészi valaki a könyvek gerincét, és vendégeinket dicséri, hogy a könyvek mindig vissza is kerülnek a helyükre”, mondta el Szende Attila klubvezető, a Coca-Cola Magyarország aktivációs menedzsere.

cokeclub2

A Coke Club augusztus 22-ig, vasárnapig várja a vendégeit. Nem érdemes kihagyni az utolsó hét eseményeit sem, hiszen olyan programok várják az egyedi bulikra nyitottakat, mint a Hedonisták Napja augusztus 18-án.

Címkék: kultúra