muzzaik


A víz és a house szerelmeseinek igazi zarándokhelye lett a hajós bulik hazai őse, az első igazán nagy balatoni elektronikus zenei parti, ami kimondottan hajóra szerveződött. Még most is bizonyára sokaknak összeszorul a szíve azok közül, akik részesei lehettek ezeknek a csodás partiknak, melyeknek hangulata most a Palace Dance Clubban elevenedik meg újra…

2010. augusztus 7-én a legendás rendezvény a siófoki Palace Dance Clubban ünnepli a 15. születésnapját. Az alkalomhoz nem is találhattunk volna méltóbb helyszínt, hiszen az idén 20 esztendős balatoni klub tökéletesen megtestesíti mindazt, amit a Boat Party-k is igyekeztek képviselni: a kuriózumot, az előremutatást, de mindenek előtt a szórakozás, a tánc és a zene olyan minőségi egyvelegét, melyben a vendég, illetve a közönség az első. Az alkalom rendkívüliségét tovább fokozza, hogy hosszú idő után újra együtt lép fel a Boat Party-k két legnépszerűbb nemzetközi sztárvendége, a hollandiai származású, de immár Berlin és New York közt ingázó Matthew Dekay és az egyiptomi születésű, de Torontóban élő Sultan.

Természetesen a Boat Party-k szellemi atyja, az örökifjú Tommyboy is kiveszi a részét az ünneplésből a DJ-pult mögött. További meglepetésként pedig meghívást kapott még a külföldön is igen nagyra becsült magyar duó, a Muzzaik, a friss géniuszok közül pedig Agebeat, Sunmasters, Benny, DJM, Ritmoman. A Palace szerény, de annál zseniálisabb rezidense, Toto Jr. pedig méltó képviselője lesz a patinás klubnak ezen a jeles éjszakán. Ezek után nem kétséges, hogy lesz mit, miért és kivel ünnepelni augusztus 7-én a Palace-ban. Az ünneplés akkor az igazi, ha megadjuk a módját, ezért aztán este 11-től korlátlan Bacardi-Cola fogyasztás várja vendégeinket!

Címkék: Palace, Siófok, kultúra