2010. június 17–19. között immár harmadik alkalommal jelentkezik a Fishing On Orfű – „az alterfeszt”, mely két év alatt máris az ország egyik legkedveltebb zenei fesztiváljává nőtte ki magát, miközben továbbra is megmaradt a legbarátságosabbnak. A háromnapos rendezvénynek Magyarország leggyönyörűbb tájainak egyike, az orfűi tóvidék ad otthont, Orfűn belül pedig a vízközeli és domboldali fekvésével ideális Panoráma Camping – alig 15 kilométernyire „Európa Kulturális Fővárosától”, Pécstől.

Fishing on orfü

A 2010-es Fishing On Orfű fesztiválra közel száz fellépő várható, köztük egy egész seregnyi a legkedveltebb magyar zenekarok közül (Kispál és a Borz, Quimby, Kiscsillag, Pál Utcai Fiúk, Heaven Street Seven, Péterfy Bori & Love Band, Csík Zenekar, Budapest Bár, Kistehén, Bëlga, PASO, Isten Háta Mögött stb.), de lesznek érdekes új párosítások (mint például a legendás Kovács Kati és a Qualitons közös múltidézése, vagy a hiperkarmás Bérczesi Róbert és a Pluto-frontember Nemes András közös formációja, a Biorobot), tematikus összeállítások (az egyik színpadon például a csütörtök a metálé, a péntek a hiphopé), DJ-k tánchoz és chill out lazuláshoz, bárzongoristák és stand-up comedy előadók.

Programokhoz kattints ide!

Teret kapnak a tehetségkutatók ifjú titánjai, vállalkozó kedvű amatőr dalnokok pedig még élő zenei kísérettel is megpróbálkozhatnak különféle slágereket énekelni („bio-karaoke”).

A játékunkban 6 darab napijegy és 4 darab bérlet talál gazdára.

A következő időpontban lesznek kinn kérdéseka kapos.hu oldalán:

hétfő: 13 óra, 15 óra, 19 óra,

kedd 8 óra, 11 óra, 15 óra, 19 óra,

szerda 8 óra, 11 óra, 14 óra,

A helyes válaszokat mindig a következő kérdésig várjuk az info(kukac)kapos.hu e-mail címre. A tárgyhoz írjátok oda: "Horgássz Orfűn!". Továbbá a levélbe írjátok bele a neveteket, címeteket és elérhetőségeteket. Csak ezeket a megfejtéseket fogadjuk el. A válaszokat pedig megtaláljátok a Kapos.hu oldalain! A nyerteseket e-mailben értesítjük a nyereményről és a részletekről.

Kérdésünkhöz kattints ide!

A nyertesek listáját is itt találjátok.

Címkék: Játék!, kultúra