Élő koncertek keretében élő legendák lépnek fel négy színpadon. Sztárok, akik mára klasszikussá váltak.

depp purple

A hazaiak közül ott lesz egyebek között Ákos, a Korál, a Skorpió, a Karthago, a Bergendy, az Omega, Deák Bill, a Tátrai Band, Hobo, a Takáts Tamás DBB, az LGT emlékzenekar, a Beatrice és az Old Boys. Külföldről pedig meghívták a Mezzofortét, Eric Burdon & The Animals-t, a Deep Purple-t, és többek között a Kool and the Gang-et.

A StarGarden fesztiválnak a budapesti Puskás Ferenc Stadion kellemes hangulatú kertje ad otthont, amely metróval is megközelíthető, a közelben hatalmas parkoló áll a közönség rendelkezésére. A helyszínen négy színpad és számos egyéb szolgáltatás várja a vendégeket.

A szoborparkban áll majd a monumentális fő színpad. Ez az a hely, ahol naponta 5 koncert lesz látható. Néhány száz méterrel arrébb, a rendkívül korszerű SYMA Csarnok legnagyobb Arénájában ugyancsak nagykoncertek zajlanak. Egy másik, szabadtéri színpadon utcabál keretében igazán rangos csapatok lépnek fel, míg egy kisebb pódiumon tribute-csapatok világsztárok feldolgozásait adják elő.

- A StarGardennel egy új közönségréteget kívánunk megszólítani. A gyerekes családoknak és a fiatal felnőttek számára már komoly rendezvény-portfólióval rendelkezünk, de véleményünk és tapasztalataink szerint az eddigi célcsoportjaink szülei, még életerős, aktív, minőségi szórakozásra vágyó emberek, akiknek viszont nincsenek a szabadtéri fesztiválok különleges életérzését nyújtó rendezvényeik. Mi most - egy hétvége erejéig - felidézzük a klasszikus rockfesztiválok felejthetetlen hangulatát, a nagy generáció tagjainak újra megidézzük a nagy generáció legnagyobb zenekarait. Mindezt - az időközben érthetően megváltozott igényekre való tekintettel - a lehető legjobb szolgáltatásokkal párosítjuk, és a vendéglátástól a higiéniáig, mindenben igyekszünk az igényes vendégsereg kedvében járni”- mondta Gerendai Károly, a Sziget főszervezője. Ezen célt szolgálja például a helyválasztás is, hogy tömegközlekedéssel és autóval is könnyen elérhető legyen a rendezvény.

Címkék: Mezzoforte, Deák Bill, Bergendy, Eric Burdon, Skorpió, Karthago, Tátrai Band, Deep Purpule, SYMA Csarnok, Takáts Tamás, The Animals, Old Boys, Kool and the Gang, Stargarden, Puskás Ferenc Stadion, Korál, LGT, Beatrice, Ákos, Omega, kultúra