A Coca-Cola Magyarország által üzemeltetett Coke Club immár 14 éve meghatározó intézménye Siófoknak. A Nagystrand területén működő klub az idei szezont megelőzően arra kérte helyi érintettjeit, hogy üljenek egy asztalhoz, beszélgessenek a kihívásokról, osszák meg egymással kérdéseiket és együttműködési javaslataikat. A párbeszéd elsősorban azt a célt szolgálta, hogy szorosabbra fűzzék a Coke Club és a város közötti együttműködést, megkeresve azokat a lehetőségeket és szinergiákat, amelyek kölcsönös előnyökhöz vezethetnek.

A fórumon szép számmal képviseltették magukat a városvezetés, a civil szervezetek, a rendőrség, a turisztikai szervezetek, a média és a helyi vállalkozók képviselői. Olyan fontos kérdésekről beszélgettek az asztal körül ülők, mint a Coke Club és a város kapcsolata, a szórakozóhely idei koncepciója, programjai, valamint a kommunikációban és más területeken való együttműködési lehetőségek.

A beszélgetés során számos olyan felvetés, kérdés és hasznos tanács elhangzott mindkét fél részéről, amelyek a mindennapokban minden bizonnyal nem merültek volna fel. Így ez az alkalom fontos lépés volt a még szorosabb együttműködéshez, amiből a tervek szerint nem csak a siófokiak, hanem a Coke Club látogatói is profitálni fognak.

A felek egyetértettek abban, hogy mind a Coke Club, mind a város szempontjából kiemelten fontos az újszerű, egyedi és minőségi programok kínálata. A Coke Club-ban ugyanis évek óta olyan események valósulnak meg, amelyek sehol máshol nem láthatók. Az egyedi produkcióknak jelentős utóélete is van, az ebből származó pozitív megítélés pedig a várost is vonzóbbá teszi a látogatók szemében.

2010 nyarára nem csak MTV Icon és Dob+Basszus estekkel készül a Coke Club, hanem esténként a legnevesebb külföldi és hazai DJ-k gondoskodnak majd a legkiválóbb nyári bulikról. Emellett lesz még egyedülálló aktivitás a foci VB alatt, kertmozi a Balaton partján, továbbá számos más sportprogram és kulturális meglepetés. A Coke Club idén július 3. és augusztus 22. között tart majd nyitva.

„Az érintetti fórum nem marad folytatás nélkül. Az ott felmerült kérdések kapcsán hamarosan válaszokat, javaslatokat küldünk a résztvevőknek. Örülünk a Coca-Cola Magyarország és Siófok közötti szoros kapcsolatnak, és bízunk benne, hogy a Coke Club nagyban hozzájárul ahhoz, hogy Siófok neve összefonódjon az újszerű, minőségi szórakoztatással” – mondta el Szabó Ibolya, a Coca-Cola Magyarország közkapcsolati és kommunikációs vezetője.

Címkék: kultúra