Netszínház

A weboldalon létre kívánnak hozni egy letölthető adatbázist, de az oldal fő profiljának az online közvetítést szánják. A honlap stábja minden előadást három kamerával közvetít; az élőben vágott adást a tervek szerint rövidesen akár Full HD felbontásban, 5.1 Dolby Surround hangminőségben is élvezhetik majd a nézők.

A közvetítéseket a netszinhaz.com különleges szolgáltatásokkal tervezi kiegészíteni: a néző több nyelven is megjeleníthet feliratot az előadáshoz, valamint egy arckövető szoftver segítségével a kiválasztott szereplő arcát a képernyő felső sávjában kinagyítva is figyelheti.

A honlap műsorkínálatában jelenleg többek között a budapesti Közép-Európa Táncszínház, a szolnoki Szigligeti Színház és a Békés Megyei Jókai Színház előadásai szerepelnek, de a netszinhaz.com a Margitszigeti Szabadtéri Színházzal is szerződést kötött. A weboldal virtuális jegyárait mindig az adott előadáshoz igazítják, de alapelv, hogy az online közvetítés ára jelentősen alacsonyabb legyen a valódi belépőénél.

Címkék: Netszínház, kultúra