2020.10.26 - Hétfő
Dömötör
8ºC / 19ºC
Erősen felhős

A magyar konyha filozófiája 2010. Április 23. - Péntek 19:56 | Címkék: Kultúra

Cey-Bert Róbert Gyula legújabb könyvét mutatták be a megyei könyvtárban.

A magyar konyha filozófiájáról írt könyvet Cey-Bert Róbert Gyula. Ezt mutatták be csütörtök este a kaposvári Megyei és Városi Könyvtárban. Az író azt mondja, hogy a magyar konyhaművészet megújulásával visszatérhetnénk a gyökereinkhez. Részletek a jövő heti Korzóban.

Vissza az előző oldalra

Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
A böngészés folytatásával jóváhagyja a sütik használatát. Bővebb információ

Bezárás