Január 9-én, szombat délután 16 órától 19:45-ig adja a Kapos Televízió az ünnepi műsorát, mely sok meglepetést tartogat majd a nézők számára! Többek között meghívtunk régi kollegákat, akikkel beszélgetünk, felelevenítünk sztorikat, megnézünk bejátszásokat, a nézők pedig részt vehetnek egy játékban, melynek keretében ajándékcsomagokat nyerhetnek.

A meghívottak között olyan nevek szerepelnek, mint Máté Kriszta, Erős Antónia, Bárdos András, Auguszt Bárió, Csorba András, Burián Károly, Halmos Ágnes, Fűzi Ildikó, Németh Zsolt ( aki már az MTV hírigazgató helyettese), illetve Balogh P. Ferenc. D. Tóth Kriszta, bár nem volt Kapos TV-s, elfogadta a meghívást, mint a legnépszerűbb kaposvári televíziós személyiség, ám külföldi elfoglaltsága miatt végül kénytelen volt visszamondani a megjelenést. Farkas Kriszta volt televíziós munkatársunk is visszamondta a meghívást, ő kisbabájával van otthon, azért nem tud megjelenni az ünnepi műsorban.

A műsorvezető két páros lesz: Szegfy Szonja Csorba Andrással, Mao (Maloveczky Miklós) pedig Csák Teodórával vezeti majd a műsort. Utána a Vissza, Kaposvárra! című új Kapos Televízió által készített filmet vetítjük! Az este lezárásaként a televíziósok zárt körben ünnepelnek tovább a Dorottyában a jubileum alkalmából.

Ízelítőként tekintse meg a '93-as szilveszterkor készített felvételt!


Címkék: kultúra