67_fejléc hirdetés
2019.06.18 - Kedd
Arnold, Levente
19ºC / 26ºC
Zápor

Gordon Ramsay: Csak könnyedén! Szerző: Szabó Mária | 2010. Január 02. - Szombat 17:31 | Címkék: csak könnyedén, ramsay, Étel, Kultúra, KÖNYVAJÁNLÓ, gordon, szakácskönyv

Hallottak már a perzsa padlizsánról, a pekándiós tortáról, a sókéregben sült almáról, a tigris rák salátáról? Ramsay mesél nekünk az elkészítésükről!

Gordon Ramsay

Gordon Ramsay híres könnyed stílusáról, Michelin-csillagos éttermeiről és remek könyveiről, melyekben arról ír, hogyan is főzhetünk éttermi menüt otthon. A "Csak könnyedén" című Gordon új oldalát mutatja be. Ebben a könyvben azt osztja meg velünk, hogyan készíthetjük el a konyhánkban minden idők legjobb ételeit anélkül, hogy bankot kéne robbantanunk, vagy órákat kellene a konyhában töltenünk.

Több mint 100 receptet állított össze minden lehetséges alkalomra - legyen szó akár reggeliről vagy ebédről, vacsoráról kettesben vagy egy egész vendégsereggel, meghitt családi vagy baráti partikról. Az olvasók reggelizési tanácsokat is kaphatnak. És praktikus ötleteket arról, hogy mit tartsunk a kamrában, hogy gyorsan tudjuk akár egy főételt elkészíteni. Vagy hogy kerti partin mivel ízesítsük az ételeket, hogy szaftosak maradjanak. Gyakorlott apuka révén pedig a gyerekekkel való közös főzés örömét is ígéri.

A mai szakácskönyvek nem arról híresek, hogy az alapoktól magyarázza a főzés tudományát. A szerző azonban ezt teszi. A kezdő főzőkre is gondolt. A receptek elegánsak, kifinomultak - de egyszerűek is. A könyv gyönyörű fotói azt mutatják: lehet nagyon jól, mégis lazán főzni. Azoknak a háziasszonyoknak ajánlom, akik e könnyedség mellett a tengeri ízeket is kedvelik. A receptek nagy része ugyanis különleges rák kagyló és halfélék világát vetíti elénk. Mindig a legjobb minőségű alapanyagokkal. Ez az, ami briliánsan kihozza az ételek legfinomabb aromáit a legegyszerűbb főzési eljárásokkal.

További könyvajánlók olvasásához klikkeljen ide!

Vissza az előző oldalra

Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
A böngészés folytatásával jóváhagyja a sütik használatát. Bővebb információ

Bezárás