A Somogy Vármegyei Kormányhivatal most 22. alkalommal rendezte meg ezt a kétnapos seregszemlét, hogy segítse a 13-14 éves korosztály pályaválasztását.


Pályaválasztási Kiállítás és Szakmabemutató a Kaposvár ArénábanPályaválasztási Kiállítás és Szakmabemutató a Kaposvár ArénábanPályaválasztási Kiállítás és Szakmabemutató a Kaposvár ArénábanPályaválasztási Kiállítás és Szakmabemutató a Kaposvár ArénábanPályaválasztási Kiállítás és Szakmabemutató a Kaposvár ArénábanPályaválasztási Kiállítás és Szakmabemutató a Kaposvár ArénábanPályaválasztási Kiállítás és Szakmabemutató a Kaposvár ArénábanPályaválasztási Kiállítás és Szakmabemutató a Kaposvár ArénábanPályaválasztási Kiállítás és Szakmabemutató a Kaposvár ArénábanPályaválasztási Kiállítás és Szakmabemutató a Kaposvár ArénábanPályaválasztási Kiállítás és Szakmabemutató a Kaposvár ArénábanPályaválasztási Kiállítás és Szakmabemutató a Kaposvár ArénábanPályaválasztási Kiállítás és Szakmabemutató a Kaposvár Arénában
Pályaválasztási Kiállítás és Szakmabemutató a Kaposvár Arénában
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A megnyitóján köszöntőt mondott: Dr. Neszményi Zsolt, főispán, Borhi Zsombor, Kaposvár alpolgármestere és Huszti Gábor, a Somogy Vármegyei Közgyűlés alelnöke.

Címkék: duális, Aréna, pályaválasztás, szakma, cég, szakképzés, kiállítás, Kaposvár, kis szines