Tavaly nemcsak futók, hanem házaspárok is melegítettek a Házasság hete nyitónapjára szervezett versenyen. A szervezők egy páros 10 km-es váltófutással lepték meg szerelmeseket. A kezdeményezés idén sem marad el. A pároknak egy héten keresztül kell kihívásokat teljesíteniük. A lényeg, hogy együtt legyenek és ismerjék meg mégjobban egymást. Az egyik kihívás például egy 14 kilométeres körtúra.

- Nagyjából egy kilométerenként el leszenk helyezve állomások, ahol rövid gondolatébresztő alapján nagyon jól el lehet beszélgetni. Sétálás közben így a páros társalgásra is lesz idő - tette hozzá a Csakazértis a Családokért Egyesület elnöke, Ház Gergely.

A bárdudvarnoki Balázs család az 5. gyermeküket várja. Azt mondják: ők is évek óta részt vesznek a Házasság hete programjain, fontosnak tartják a házasságot és a minőségi együtt töltött időt.

- A jó házasság titka, hogy ne engedjünk senkit a társunk elé, még a gyermekeinket sem. Nagyon szeretjük őket, de nekik is az az érdekük, hogy jól szeressük a házastársunkat. És hogy ő legyen az első helyen, utána következhenek ők - válaszolta kérdésünkre Balázs Péter.

A házaspár online előadást is tart a kaposvári Házasság Hete programjában.
Azok a párok akik a kihívásban szeretnének részt veni, regisztrálhatnak a csakazertis.hu oldalon, hiszen értékes ajándékokat nyerhetnek. A kihívás február 7-én indul.

Címkék: házasság hete, 2021, kis szines, kaposvár