Ivancsics Ilona és művészbarátai a szülőföld szeretetéről tartottak szépirodalmi, zenés előadást Nagybajomban. A művészenő 18 éves koráig élt a somogyi kisvárosban, innen járt gimnáziumba Kaposvárra. Akkor alig várta, hogy a fővárosban játszhasson, most azonban már sokkal jobban hiányzik számára a somogyi vidék.

Kérdésünkre elmondta: egyre fontosabbak számára a gyökerek. Feltöltődés haza jönni és imádja az új kisfilmet is, amit az előadásuk napján mutattak be.

Nagybajom imázsfiljét 3 napon keresztül forgatták. Az ötletgazdák fontosnak tartották, hogy a helybeliek is megjelenjenek a 2 és fél perces kisfilmben.

- Én abban hiszek, hogy a közösségek erejére építve lehet egy települést igazán fejleszteni. Helyi szereplőkkel dolgoztunk, ragaszkodtunk ahhoz, hogy ne vonjunk be vendégstatisztákat, így mindenki a magáénak fogja érezni az alkotást - tette hozzá Nagybajom polgármestere, Pirka Mátyás.

A filmben egyébként a közösségeken kívül helyet kaptak a természeti értékek is.

Íme a végeredmény!

Nagybajom imázsfilm

Nagybajom imázsfilm A filmet Nagybajom Város Önkormányzat megbízásából az AMEGO FILM KFT. készítette 2020-ban. Rendezte: Lippai Balázs Gyártásvezető: Somos E...

Címkék: imázsfilm, nagybajom, videó, kis szines